Dakdekkers » Dakdekker Helmond » Slecodaktechniek

Slecodaktechniek

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Slecodaktechniek is een dakdekker uit Helmond in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Kasteel-Traverse 90. De onderneming is opgericht op 24-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Slecodaktechniek is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66692504.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Slecodaktechniek

Slecodaktechniek is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Slecodaktechniek is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66692504.

Wat is jouw ervaring met Slecodaktechniek?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Slecodaktechniek, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Slecodaktechniek en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Slecodaktechniek uit Dakdekker Helmond

Slecodaktechniek ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Slecodaktechniek. Wat is jouw ervaring met Slecodaktechniek? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review