Dakdekkers » Dakdekker Eindhoven » ZND Service & Onderhoud B.V.

ZND Service & Onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

ZND Service & Onderhoud B.V. is een dakdekker uit Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Hurksestraat 17. De onderneming is opgericht op 21-12-2018 en telt 10-19 werkzame personen. ZND Service & Onderhoud B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73408344.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

ZND Service & Onderhoud B.V.

ZND Service & Onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. ZND Service & Onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-12-2018 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73408344.

Wat is jouw ervaring met ZND Service & Onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met ZND Service & Onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help ZND Service & Onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

ZND Service & Onderhoud B.V. uit Dakdekker Eindhoven

ZND Service & Onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van ZND Service & Onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met ZND Service & Onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review