Dakdekkers » Dakdekker Eindhoven » ZND Midden Nederland B.V.

ZND Midden Nederland B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

ZND Midden Nederland B.V. is een dakdekker uit Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Hurksestraat 17. De onderneming is opgericht op 28-08-2019 en telt 1 werkzaam persoon. ZND Midden Nederland B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75693305.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

ZND Midden Nederland B.V.

ZND Midden Nederland B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. ZND Midden Nederland B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-08-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75693305.

Wat is jouw ervaring met ZND Midden Nederland B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met ZND Midden Nederland B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help ZND Midden Nederland B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

ZND Midden Nederland B.V. uit Dakdekker Eindhoven

ZND Midden Nederland B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van ZND Midden Nederland B.V.. Wat is jouw ervaring met ZND Midden Nederland B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review