Dakdekkers » Dakdekker Breda » Dakdekken Breda B.V.

Dakdekken Breda B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakdekken Breda B.V. is een dakdekker uit Breda in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Spuistraat 61. De onderneming is opgericht op 01-08-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Dakdekken Breda B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90997646.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakdekken Breda B.V.

Dakdekken Breda B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakdekken Breda B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-08-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90997646.

Wat is jouw ervaring met Dakdekken Breda B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakdekken Breda B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakdekken Breda B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakdekken Breda B.V. uit Dakdekker Breda

Dakdekken Breda B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakdekken Breda B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakdekken Breda B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review