Stooms B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stooms B.V. is een dakdekker uit Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rembrandtlaan 57. De onderneming is opgericht op 01-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Stooms B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81059817.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stooms B.V.

Stooms B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stooms B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81059817.

Wat is jouw ervaring met Stooms B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stooms B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stooms B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stooms B.V. uit Dakdekker Alphen aan den Rijn

Stooms B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stooms B.V.. Wat is jouw ervaring met Stooms B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review