Dakdekkers » Dakdekker Alphen aan den Rijn » Hoveling Dakwerken B.V.

Hoveling Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hoveling Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Volkerak 75. De onderneming is opgericht op 09-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Hoveling Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89518063.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hoveling Dakwerken B.V.

Hoveling Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hoveling Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89518063.

Wat is jouw ervaring met Hoveling Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hoveling Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hoveling Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hoveling Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hoveling Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Hoveling Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review