Floor Heating B.V.

7.1
5 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Floor Heating B.V. is een cv-installateur uit Spijkenisse in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Bohrweg 37. De onderneming is opgericht op 13-12-2011 en telt 200-499 werkzame personen. Floor Heating B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 54125227.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Floor Heating B.V.

Floor Heating B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Floor Heating B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-12-2011 en telt 200-499 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 54125227.

Wat is jouw ervaring met Floor Heating B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Floor Heating B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Floor Heating B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Floor Heating B.V. uit CV installateur Spijkenisse

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Floor Heating B.V.
KvK-nummer
54125227
Oprichtingsdatum
13-12-2011
Aantal werknemers
200-499 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Bohrweg
Huisnummer
37
Postcode
3208KP
Plaatsnaam
Spijkenisse
Provincie
Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoonnummer
018 1698048
E-mailadres
info@floor-heating.nl
Website
www.floor-heating.nl

Floor Heating B.V. ervaringen

7.1
5 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Floor Heating B.V.. Wat is jouw ervaring met Floor Heating B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Snel, klantvriendelijk en van goede kwaliteit!

Geplaatst op 16 september 2023 door Boris
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9)

Het allereerste contact was goed en toegankelijk. Vanaf het begin is alles duidelijk uitgelegd en we wisten precies waar we aan toe waren. De jongens die onze vloerverwarming kwamen aanleggen hadden het duidelijk naar hun zin en kwamen met adviezen waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. Het resultaat is super en zelfs de pvc legger was onder de indruk van de gedane werkzaamheden. Het afval waar ik hier over lees is inderdaad voor de deur gezet op de door mijn aangewezen plaats. Er word ook duidelijk aangegeven dat het afval en de radiatoren niet meegenomen worden.

Al met al super tevreden en ze komen binnenkort op mijn aanraden een huis van een vriend van gloednieuwe vloerverwarming voorzien!

Ga zo door jongens en nogmaals bedankt!

onprofessioneel

Geplaatst op 11 juli 2023 door John
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (2.3)

Ze hebben tijdens de bouw veel waterlekkage veroorzaakt en kunnen dit niet oplossen. CV niet meer functioneel na de bouw. Ook hebben ze tijdens de bouw twee deuren beschadigd. Ze lieten al het afval bij de voordeur achter zonder het weg te halen. We moeten een andere loodgieter inhuren om de lekkage en cv op te lossen.

jammer!

Geplaatst op 5 juni 2023 door Chiel
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (6.5)

Floorheating werkt met een vaste prijs voor vloerverwarming. Ze komen niet van tevoren kijken. Dat levert een probleem op als ze de dag van installatie aanbreekt. Degene die bij ons de vloerverwarming aanlegde, vertelde dat de unit in de huiskamer geplaatst moet worden. En dat terwijl er een verwarmingskast is waarin de kachel hangt en de oude vloerverwarmingsunit (bijverwarming) zit. Daar kon de nieuwe unit volgens de monteur niet voor in de plaats. Hij kon niet door tegels frezen (anderen kunnen dat overigens wel) en er zat een drempel in de weg. Wanneer iemand van tevoren was komen kijken, had die kunnen aangeven dat de tegelvloer van de verwarmingskast er eerst uit moet. Dat hadden we best kunnen doen. Nu hadden we geen keus meer, want de week er op stond de tegelzetter op de planning. Het is duidelijk dat dit geen aanbeveling is voor Floorheating.

Gedegen werk afgeleverd.

Geplaatst op 16 januari 2023 door Jeanne en Jan
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (8.8)

Menno van Floor-heating heeft de vloerverwarming bij ons aangelegd.
Was lastige klus met buizen via keuken naar de ketel. Hij heeft uitstekend werk verricht.
Toen hij s’morgens vroeg kwam heeft hij eerst goed gekeken hoe eea het beste kon. Maakte aantekeningen op vloer ( ivm waterleiding) en ging aan de slag. Later kwam Kees helpen aansluiten. We zijn tevreden over de verrichte werkzaamheden!
Dus……. Menno vragen als je vloerverwarming wilt! En Kees natuurlijk ook.

Floor-Heating een uitstekende aflevering

Geplaatst op 23 april 2022 door Richard Hoek
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9)

Floor-Heating te Spijkenisse heeft bij ons de vloerverwarming aangelegd. Voor een goede prijs is dit door de medewerker op een uitstekende en zorgvuldige manier uitgevoerd.
Alles was in goed overleg en de medewerker was zeer vriendelijk.