HKA Montage B.V.

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

HKA Montage B.V. is een cv-installateur uit Roosendaal in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op De Meeten 24. De onderneming is opgericht op 13-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon. HKA Montage B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80898742.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

HKA Montage B.V.

HKA Montage B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. HKA Montage B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80898742.

Wat is jouw ervaring met HKA Montage B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met HKA Montage B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help HKA Montage B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

HKA Montage B.V. uit CV installateur Roosendaal

HKA Montage B.V. ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van HKA Montage B.V.. Wat is jouw ervaring met HKA Montage B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

The best

Geplaatst op 28 januari 2023 door Hanna
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

He fixed my problem and i can only recommend hka montage