CV-installateurs » CV installateur Leerdam » PAS Projectmontage B.V.

PAS Projectmontage B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

PAS Projectmontage B.V. is een cv-installateur uit Leerdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lisdoddelaan 55. De onderneming is opgericht op 24-01-2023 en telt 1 werkzaam persoon. PAS Projectmontage B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89031490.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

PAS Projectmontage B.V.

PAS Projectmontage B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. PAS Projectmontage B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-01-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89031490.

Wat is jouw ervaring met PAS Projectmontage B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met PAS Projectmontage B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help PAS Projectmontage B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

PAS Projectmontage B.V. uit CV installateur Leerdam

PAS Projectmontage B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van PAS Projectmontage B.V.. Wat is jouw ervaring met PAS Projectmontage B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review