CV-installateurs » CV installateur Hellevoetsluis » CSO Installatiebedrijf B.V.

CSO Installatiebedrijf B.V.

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

CSO Installatiebedrijf B.V. is een cv-installateur uit Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op de Els 10. De onderneming is opgericht op 09-04-2020 en telt 1 werkzaam persoon. CSO Installatiebedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77812913.


Vind de beste cv-installateur voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste cv-installateurs uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van specialisten zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

CSO Installatiebedrijf B.V.

CSO Installatiebedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. CSO Installatiebedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-04-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77812913.

Wat is jouw ervaring met CSO Installatiebedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met CSO Installatiebedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help CSO Installatiebedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

CSO Installatiebedrijf B.V. uit CV installateur Hellevoetsluis

CSO Installatiebedrijf B.V. ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van CSO Installatiebedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met CSO Installatiebedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Wat een oplichter

Geplaatst op 21 april 2021 door Ella
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Het eerste contact is heel goed en voortvarend. Geeft vertrouwen op basis van de toezegging dat het die dag klaar zou zijn ook al betaald, dom van me. En vervolgens laat meneer me zitten met een niet werkende ketel, niet aangesloten radiatoren en is hij niet meer bereikbaar.