Grenko B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Grenko B.V. is een cv-installateur uit Enkhuizen in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Gerard Brandtweg 103. De onderneming is opgericht op 16-01-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Grenko B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88928071.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Grenko B.V.

Grenko B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Grenko B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-01-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88928071.

Wat is jouw ervaring met Grenko B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Grenko B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Grenko B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Grenko B.V. uit CV installateur Enkhuizen

Grenko B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Grenko B.V.. Wat is jouw ervaring met Grenko B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review