CV-installateurs » CV installateur Dordrecht » D. Stam Montage B.V.

D. Stam Montage B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

D. Stam Montage B.V. is een cv-installateur uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Palissander 205. De onderneming is opgericht op 30-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. D. Stam Montage B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89833937.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

D. Stam Montage B.V.

D. Stam Montage B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. D. Stam Montage B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89833937.

Wat is jouw ervaring met D. Stam Montage B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met D. Stam Montage B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help D. Stam Montage B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een cv-installateur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

D. Stam Montage B.V. uit CV installateur Dordrecht

D. Stam Montage B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van D. Stam Montage B.V.. Wat is jouw ervaring met D. Stam Montage B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review