Boekhouders » Boekhouder Rotterdam » Flex-administratie B.V.

Flex-administratie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Flex-administratie B.V. is een boekhouder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Jan Sluijtersstraat 43. De onderneming is opgericht op 09-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Flex-administratie B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90461258.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Flex-administratie B.V.

Flex-administratie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Flex-administratie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90461258.

Wat is jouw ervaring met Flex-administratie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Flex-administratie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Flex-administratie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Flex-administratie B.V. uit Boekhouder Rotterdam

Flex-administratie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Flex-administratie B.V.. Wat is jouw ervaring met Flex-administratie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review