Boekhouders » Boekhouder Rotterdam » FACS Finance B.V.

FACS Finance B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

FACS Finance B.V. is een boekhouder uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Pegasusweg 132C. De onderneming is opgericht op 16-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. FACS Finance B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89577574.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

FACS Finance B.V.

FACS Finance B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. FACS Finance B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89577574.

Wat is jouw ervaring met FACS Finance B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met FACS Finance B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help FACS Finance B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

FACS Finance B.V. uit Boekhouder Rotterdam

FACS Finance B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van FACS Finance B.V.. Wat is jouw ervaring met FACS Finance B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review