Kantoor Burger BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kantoor Burger BV is een belastingadviseur uit Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Westerweg 11. De onderneming is opgericht op 01-07-1966 en telt 2-4 werkzame personen. Kantoor Burger BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 37073483.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kantoor Burger BV

Kantoor Burger BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kantoor Burger BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-07-1966 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 37073483.

Wat is jouw ervaring met Kantoor Burger BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kantoor Burger BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kantoor Burger BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een belastingadviseur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kantoor Burger BV uit Belastingadviseur Alkmaar

Kantoor Burger BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kantoor Burger BV. Wat is jouw ervaring met Kantoor Burger BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review