Aannemers » Aannemer Rotterdam » Oguz Bouw B.V.

Oguz Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Oguz Bouw B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zierikzeestraat 19. De onderneming is opgericht op 29-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Oguz Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85006653.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Oguz Bouw B.V.

Oguz Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Oguz Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85006653.

Wat is jouw ervaring met Oguz Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Oguz Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Oguz Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Oguz Bouw B.V. uit Aannemer Rotterdam

Oguz Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Oguz Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Oguz Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review