Aannemers » Aannemer Rotterdam » DAVON Bouw B.V.

DAVON Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DAVON Bouw B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Texelsestraat 35. De onderneming is opgericht op 22-06-2021 en telt 2-4 werkzame personen. DAVON Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83172203.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DAVON Bouw B.V.

DAVON Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DAVON Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-06-2021 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83172203.

Wat is jouw ervaring met DAVON Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DAVON Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DAVON Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DAVON Bouw B.V. uit Aannemer Rotterdam

DAVON Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DAVON Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met DAVON Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review