Aannemers » Aannemer Rotterdam » Bouwbedrijf Chun B.V.

Bouwbedrijf Chun B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouwbedrijf Chun B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Wolphaertsbocht 260A. De onderneming is opgericht op 21-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouwbedrijf Chun B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85830046.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouwbedrijf Chun B.V.

Bouwbedrijf Chun B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouwbedrijf Chun B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85830046.

Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Chun B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouwbedrijf Chun B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouwbedrijf Chun B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouwbedrijf Chun B.V. uit Aannemer Rotterdam

Bouwbedrijf Chun B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouwbedrijf Chun B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouwbedrijf Chun B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review