Aannemers » Aannemer Rotterdam » Bouw Man B.V.

Bouw Man B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouw Man B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zuidhoek 98B. De onderneming is opgericht op 07-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouw Man B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86610104.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouw Man B.V.

Bouw Man B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouw Man B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86610104.

Wat is jouw ervaring met Bouw Man B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouw Man B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouw Man B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouw Man B.V. uit Aannemer Rotterdam

Bouw Man B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw Man B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouw Man B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review