Aannemers » Aannemer Amsterdam » JHF Bouw B.V.

JHF Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

JHF Bouw B.V. is een aannemer uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Dukdalfweg 16. De onderneming is opgericht op 31-03-2022 en telt 5-9 werkzame personen. JHF Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86043862.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

JHF Bouw B.V.

JHF Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. JHF Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-03-2022 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86043862.

Wat is jouw ervaring met JHF Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met JHF Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help JHF Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

JHF Bouw B.V. uit Aannemer Amsterdam

JHF Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van JHF Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met JHF Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review