Aannemers » Aannemer Amsterdam » Fenenga bouw B.V.

Fenenga bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Fenenga bouw B.V. is een aannemer uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Dukdalfweg 16. De onderneming is opgericht op 31-08-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Fenenga bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83790470.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Fenenga bouw B.V.

Fenenga bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Fenenga bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-08-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83790470.

Wat is jouw ervaring met Fenenga bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Fenenga bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Fenenga bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Fenenga bouw B.V. uit Aannemer Amsterdam

Fenenga bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Fenenga bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Fenenga bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review