Tuinmannen » Tuinman Vught » Palentis B.V.

Palentis B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Palentis B.V. is een tuinman uit Vught in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Nieuwe Linie 1. De onderneming is opgericht op 13-07-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Palentis B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90825152.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Palentis B.V.

Palentis B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Palentis B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-07-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90825152.

Wat is jouw ervaring met Palentis B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Palentis B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Palentis B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Palentis B.V. uit Tuinman Vught

Palentis B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Palentis B.V.. Wat is jouw ervaring met Palentis B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review