Tuinmannen » Tuinman Venlo » Jonkers Daktuinen B.V.

Jonkers Daktuinen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Jonkers Daktuinen B.V. is een tuinman uit Venlo in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Beckersweg 52. De onderneming is opgericht op 30-05-2006 en telt 1 werkzaam persoon. Jonkers Daktuinen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 12062333.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Jonkers Daktuinen B.V.

Jonkers Daktuinen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Jonkers Daktuinen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-05-2006 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 12062333.

Wat is jouw ervaring met Jonkers Daktuinen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Jonkers Daktuinen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Jonkers Daktuinen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Jonkers Daktuinen B.V. uit Tuinman Venlo

Jonkers Daktuinen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Jonkers Daktuinen B.V.. Wat is jouw ervaring met Jonkers Daktuinen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review