Tuinmannen » Tuinman Tilburg » Negrean B.V.

Negrean B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Negrean B.V. is een tuinman uit Tilburg in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Verhulstlaan 236. De onderneming is opgericht op 11-07-2023 en telt 10-19 werkzame personen. Negrean B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90822404.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Negrean B.V.

Negrean B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Negrean B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-07-2023 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90822404.

Wat is jouw ervaring met Negrean B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Negrean B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Negrean B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Negrean B.V. uit Tuinman Tilburg

Negrean B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Negrean B.V.. Wat is jouw ervaring met Negrean B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review