Squeeze B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Squeeze B.V. is een tuinman uit 's-Gravenzande in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Naaldwijkseweg 257A. De onderneming is opgericht op 23-11-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Squeeze B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73172081.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Squeeze B.V.

Squeeze B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Squeeze B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 23-11-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73172081.

Wat is jouw ervaring met Squeeze B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Squeeze B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Squeeze B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Squeeze B.V. uit Tuinman ‘s-Gravenzande

Squeeze B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Squeeze B.V.. Wat is jouw ervaring met Squeeze B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review