Tuinmannen » Tuinman Rijssen » Faunaprojecten B.V.

Faunaprojecten B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Faunaprojecten B.V. is een tuinman uit Rijssen in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Gracht 26. De onderneming is opgericht op 30-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Faunaprojecten B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81088035.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Faunaprojecten B.V.

Faunaprojecten B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Faunaprojecten B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-11-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81088035.

Wat is jouw ervaring met Faunaprojecten B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Faunaprojecten B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Faunaprojecten B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Faunaprojecten B.V. uit Tuinman Rijssen

Faunaprojecten B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Faunaprojecten B.V.. Wat is jouw ervaring met Faunaprojecten B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review