Tuinmannen » Tuinman Oosterhout » Zanco Plant B.V.

Zanco Plant B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Zanco Plant B.V. is een tuinman uit Oosterhout in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Oosterhoutsestraat 89a. De onderneming is opgericht op 30-01-2015 en telt 2-4 werkzame personen. Zanco Plant B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62534602.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Zanco Plant B.V.

Zanco Plant B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Zanco Plant B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-01-2015 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62534602.

Wat is jouw ervaring met Zanco Plant B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Zanco Plant B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Zanco Plant B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Zanco Plant B.V. uit Tuinman Oosterhout

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Zanco Plant B.V.
KvK-nummer
62534602
Oprichtingsdatum
30-01-2015
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Oosterhoutsestraat
Huisnummer
89
Huisnummer toevoeging
a
Postcode
6678PG
Plaatsnaam
Oosterhout
Provincie
Noord-Brabant

Zanco Plant B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Zanco Plant B.V.. Wat is jouw ervaring met Zanco Plant B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review