Tuinmannen » Tuinman Oegstgeest » Verhagen Groen B.V.

Verhagen Groen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verhagen Groen B.V. is een tuinman uit Oegstgeest in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Annie M.G. Schmidtlaan 22. De onderneming is opgericht op 06-05-2013 en telt 1 werkzaam persoon. Verhagen Groen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57879486.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verhagen Groen B.V.

Verhagen Groen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verhagen Groen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-05-2013 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57879486.

Wat is jouw ervaring met Verhagen Groen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verhagen Groen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verhagen Groen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verhagen Groen B.V. uit Tuinman Oegstgeest

Verhagen Groen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verhagen Groen B.V.. Wat is jouw ervaring met Verhagen Groen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review