Tuinmannen » Tuinman Maastricht » Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. is een tuinman uit Maastricht in de provincie Limburg. Het bedrijf is gevestigd op Athoslaan 79. De onderneming is opgericht op 07-03-2005 en telt 2-4 werkzame personen. Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65364864.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-03-2005 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65364864.

Wat is jouw ervaring met Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. uit Tuinman Maastricht

Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.. Wat is jouw ervaring met Hoveniersbedrijf Daniel Jongen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review