Tuinmannen » Tuinman Heemstede » Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. is een tuinman uit Heemstede in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Scheldelaan 20. De onderneming is opgericht op 27-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85331074.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85331074.

Wat is jouw ervaring met Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. uit Tuinman Heemstede

Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.. Wat is jouw ervaring met Bouw en Aannemingsbedrijf Meekel B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review