Tuinmannen » Tuinman Krimpen aan den IJssel » Den Boer Groentechnieken B.V.

Den Boer Groentechnieken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Den Boer Groentechnieken B.V. is een tuinman uit Krimpen Aan Den Ijssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Treviso 13. De onderneming is opgericht op 01-05-1996 en telt 1 werkzaam persoon. Den Boer Groentechnieken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24265428.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Den Boer Groentechnieken B.V.

Den Boer Groentechnieken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Den Boer Groentechnieken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-05-1996 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24265428.

Wat is jouw ervaring met Den Boer Groentechnieken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Den Boer Groentechnieken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Den Boer Groentechnieken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Den Boer Groentechnieken B.V. uit Tuinman Krimpen aan den IJssel

Den Boer Groentechnieken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Den Boer Groentechnieken B.V.. Wat is jouw ervaring met Den Boer Groentechnieken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review