Tuinmannen » Tuinman Haarlem » Tuin Totaal Holding B.V.

Tuin Totaal Holding B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Tuin Totaal Holding B.V. is een tuinman uit Haarlem in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Oudeweg 30. De onderneming is opgericht op 21-07-2005 en telt 2-4 werkzame personen. Tuin Totaal Holding B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34230338.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Tuin Totaal Holding B.V.

Tuin Totaal Holding B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Tuin Totaal Holding B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-07-2005 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34230338.

Wat is jouw ervaring met Tuin Totaal Holding B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Tuin Totaal Holding B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Tuin Totaal Holding B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Tuin Totaal Holding B.V. uit Tuinman Haarlem

Tuin Totaal Holding B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Tuin Totaal Holding B.V.. Wat is jouw ervaring met Tuin Totaal Holding B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review