Tuinmannen » Tuinman Alphen aan den Rijn » Van Wijk Sierbestrating B.V.

Van Wijk Sierbestrating B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Wijk Sierbestrating B.V. is een tuinman uit Alphen Aan Den Rijn in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Steekterweg 69A. De onderneming is opgericht op 11-03-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Van Wijk Sierbestrating B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65572726.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Wijk Sierbestrating B.V.

Van Wijk Sierbestrating B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Wijk Sierbestrating B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-03-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65572726.

Wat is jouw ervaring met Van Wijk Sierbestrating B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Wijk Sierbestrating B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Wijk Sierbestrating B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een tuinman en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Wijk Sierbestrating B.V. uit Tuinman Alphen aan den Rijn

Van Wijk Sierbestrating B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Wijk Sierbestrating B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Wijk Sierbestrating B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review