Stukadoors » Stukadoor Utrecht » Multistuc B.V.

Multistuc B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Multistuc B.V. is een stukadoor uit Utrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Roomappelstraat 4. De onderneming is opgericht op 21-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Multistuc B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85251380.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Multistuc B.V.

Multistuc B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Multistuc B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-01-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85251380.

Wat is jouw ervaring met Multistuc B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Multistuc B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Multistuc B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Multistuc B.V. uit Stukadoor Utrecht

Multistuc B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Multistuc B.V.. Wat is jouw ervaring met Multistuc B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review