Stukadoors » Stukadoor Kampen » Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. is een stukadoor uit Kampen in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Kievitstraat 151. De onderneming is opgericht op 29-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86863517.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86863517.

Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stukadoorsbedrijf den Boer B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. uit Stukadoor Kampen

Stukadoorsbedrijf den Boer B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.. Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf den Boer B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review