Stukadoors » Stukadoor Kampen » M. Schuurman Afbouw B.V.

M. Schuurman Afbouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

M. Schuurman Afbouw B.V. is een stukadoor uit Kampen in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Ratelaar 67. De onderneming is opgericht op 26-07-2022 en telt 1 werkzaam persoon. M. Schuurman Afbouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87122685.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

M. Schuurman Afbouw B.V.

M. Schuurman Afbouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. M. Schuurman Afbouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-07-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87122685.

Wat is jouw ervaring met M. Schuurman Afbouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met M. Schuurman Afbouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help M. Schuurman Afbouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

M. Schuurman Afbouw B.V. uit Stukadoor Kampen

M. Schuurman Afbouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van M. Schuurman Afbouw B.V.. Wat is jouw ervaring met M. Schuurman Afbouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review