Stukadoors » Stukadoor Helmond » Ako-Tech Naadloos B.V.

Ako-Tech Naadloos B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Ako-Tech Naadloos B.V. is een stukadoor uit Helmond in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Dwarsdijk 2. De onderneming is opgericht op 07-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon. Ako-Tech Naadloos B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 84717769.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Ako-Tech Naadloos B.V.

Ako-Tech Naadloos B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Ako-Tech Naadloos B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 07-12-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 84717769.

Wat is jouw ervaring met Ako-Tech Naadloos B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Ako-Tech Naadloos B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Ako-Tech Naadloos B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Ako-Tech Naadloos B.V. uit Stukadoor Helmond

Ako-Tech Naadloos B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Ako-Tech Naadloos B.V.. Wat is jouw ervaring met Ako-Tech Naadloos B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review