Stukadoors » Stukadoor Heerhugowaard » Yakut Bouw B.V.

Yakut Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Yakut Bouw B.V. is een stukadoor uit Heerhugowaard in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Rembrandtstraat 42. De onderneming is opgericht op 20-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Yakut Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86712586.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Yakut Bouw B.V.

Yakut Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Yakut Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-06-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86712586.

Wat is jouw ervaring met Yakut Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Yakut Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Yakut Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Yakut Bouw B.V. uit Stukadoor Heerhugowaard

Yakut Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Yakut Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Yakut Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review