Stukadoors » Stukadoor Dordrecht » Stukadoorsbedrijf Actief B.V.

Stukadoorsbedrijf Actief B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stukadoorsbedrijf Actief B.V. is een stukadoor uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Joop den Uylstraat 41. De onderneming is opgericht op 21-04-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Stukadoorsbedrijf Actief B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86188674.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stukadoorsbedrijf Actief B.V.

Stukadoorsbedrijf Actief B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stukadoorsbedrijf Actief B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-04-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86188674.

Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf Actief B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stukadoorsbedrijf Actief B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stukadoorsbedrijf Actief B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stukadoorsbedrijf Actief B.V. uit Stukadoor Dordrecht

Stukadoorsbedrijf Actief B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stukadoorsbedrijf Actief B.V.. Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf Actief B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review