Stukadoors » Stukadoor Dordrecht » Broeders Stukadoors B.V.

Broeders Stukadoors B.V.

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Broeders Stukadoors B.V. is een stukadoor uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Toermalijnring 1316. De onderneming is opgericht op 21-12-2016 en telt 5-9 werkzame personen. Broeders Stukadoors B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67535062.

Vind de beste stukadoor voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Broeders Stukadoors B.V.

Broeders Stukadoors B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Broeders Stukadoors B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-12-2016 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67535062.

Wat is jouw ervaring met Broeders Stukadoors B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Broeders Stukadoors B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Broeders Stukadoors B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Broeders Stukadoors B.V. uit Stukadoor Dordrecht

Broeders Stukadoors B.V. ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Broeders Stukadoors B.V.. Wat is jouw ervaring met Broeders Stukadoors B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Super tevreden

Geplaatst op 8 september 2021 door Richard
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Dit bedrijf heeft een prachtige showroom. Je wordt goed geholpen en ondersteund. De vakmensen zijn vriendelijk en ze hebben letterlijk en figuurlijk super mooi verf afgeleverd. Een Dikke 10+