Stukadoors » Stukadoor Bergen op Zoom » Stukadoorsbedrijf L. van Kempen

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen is een stukadoor uit Bergen op Zoom in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Rontgenstraat 8. De onderneming is opgericht op 03-06-2002 en telt 1 werkzaam persoon. Stukadoorsbedrijf L. van Kempen is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 55183204.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Stukadoorsbedrijf L. van Kempen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-06-2002 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 55183204.

Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf L. van Kempen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Stukadoorsbedrijf L. van Kempen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Stukadoorsbedrijf L. van Kempen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen uit Stukadoor Bergen op Zoom

Stukadoorsbedrijf L. van Kempen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Stukadoorsbedrijf L. van Kempen. Wat is jouw ervaring met Stukadoorsbedrijf L. van Kempen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review