Stukadoors » Stukadoor Barneveld » Interior Finishers B.V.

Interior Finishers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Interior Finishers B.V. is een stukadoor uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Marconistraat 31. De onderneming is opgericht op 15-07-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Interior Finishers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 87026473.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Interior Finishers B.V.

Interior Finishers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Interior Finishers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-07-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 87026473.

Wat is jouw ervaring met Interior Finishers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Interior Finishers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Interior Finishers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Interior Finishers B.V. uit Stukadoor Barneveld

Interior Finishers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Interior Finishers B.V.. Wat is jouw ervaring met Interior Finishers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review