Stukadoors » Stukadoor Arnhem » Capiau Leembouw B.V.

Capiau Leembouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Capiau Leembouw B.V. is een stukadoor uit Arnhem in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Goeman Borgesiusplein 8. De onderneming is opgericht op 30-03-2007 en telt 1 werkzaam persoon. Capiau Leembouw B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68146833.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Capiau Leembouw B.V.

Capiau Leembouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Capiau Leembouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2007 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68146833.

Wat is jouw ervaring met Capiau Leembouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Capiau Leembouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Capiau Leembouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stukadoor en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Capiau Leembouw B.V. uit Stukadoor Arnhem

Capiau Leembouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Capiau Leembouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Capiau Leembouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review