Netters Infra

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Netters Infra is een stratenmaker uit Enschede in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Pompstationweg 69. De onderneming is opgericht op 1/8/2008 en telt 2-4 werkzame personen. Netters Infra is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27248847.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Netters Infra

Netters Infra is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Netters Infra is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 1/8/2008 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27248847.

Wat is jouw ervaring met Netters Infra?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Netters Infra, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Netters Infra en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een stratenmaker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Netters Infra uit Stratenmaker Enschede

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Netters Infra
KvK-nummer
27248847
Oprichtingsdatum
1/8/2008
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Pompstationweg
Huisnummer
69
Postcode
7522PG
Plaatsnaam
Enschede
Provincie
Overijssel

Contactgegevens

Telefoonnummer
053-4358094

Netters Infra ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Netters Infra. Wat is jouw ervaring met Netters Infra? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review