Loodgieters » Loodgieter Zeist » FAS Installatiebedrijf B.V.

FAS Installatiebedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

FAS Installatiebedrijf B.V. is een loodgieter uit Zeist in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Torenlaan 57. De onderneming is opgericht op 11-10-2023 en telt 1 werkzaam persoon. FAS Installatiebedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 91670160.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

FAS Installatiebedrijf B.V.

FAS Installatiebedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. FAS Installatiebedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-10-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 91670160.

Wat is jouw ervaring met FAS Installatiebedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met FAS Installatiebedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help FAS Installatiebedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

FAS Installatiebedrijf B.V. uit Loodgieter Zeist

FAS Installatiebedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van FAS Installatiebedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met FAS Installatiebedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review