Loodgieters » Loodgieter Urk » I-Tech Urk B.V.

I-Tech Urk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

I-Tech Urk B.V. is een loodgieter uit Urk in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Westwal 19. De onderneming is opgericht op 30-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen. I-Tech Urk B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89839250.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

I-Tech Urk B.V.

I-Tech Urk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. I-Tech Urk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89839250.

Wat is jouw ervaring met I-Tech Urk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met I-Tech Urk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help I-Tech Urk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

I-Tech Urk B.V. uit Loodgieter Urk

I-Tech Urk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van I-Tech Urk B.V.. Wat is jouw ervaring met I-Tech Urk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review