Loodgieters » Loodgieter Uithoorn » Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV is een loodgieter uit Uithoorn in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Muur 16. De onderneming is opgericht op 05-11-1999 en telt 2-4 werkzame personen. Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34123223.

Vind de beste voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 05-11-1999 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34123223.

Wat is jouw ervaring met Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV uit Loodgieter Uithoorn

Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV. Wat is jouw ervaring met Loodgieters- & Installatiebedrijf Ploeg BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Ervaren, deskundig en betrokken

Geplaatst op 6 januari 2022 door Joke
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Alle problemen die wij hebben gehad in ons al wat oudere huis, zijn altijd door dit bedrijf op zeer goede en vakkundige wijze, blijvend opgelost.
Prettige betrokken loodgieters/installateurs die veel ervaring hebben en precies weten waar ze mee bezig zijn. Ook creatief in hun denken en oplossingen, hetgeen van zeer veel meerwaarde is voor ons huis met gebruiksaanwijzing.
Wij zijn heel erg tevreden!!!