Loodgieters » Loodgieter Noordwijk » Blonk Bouw B.V.

Blonk Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Blonk Bouw B.V. is een loodgieter uit Noordwijk in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Tulpstraat 31. De onderneming is opgericht op 18-09-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Blonk Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 91425255.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Blonk Bouw B.V.

Blonk Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Blonk Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 91425255.

Wat is jouw ervaring met Blonk Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Blonk Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Blonk Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Blonk Bouw B.V. uit Loodgieter Noordwijk

Blonk Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Blonk Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Blonk Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review