Rudon BV

5.3
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Rudon BV is een loodgieter uit IJsselstein in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Lorentzlaan 12. De onderneming is opgericht op 14-11-1984 en telt 10-19 werkzame personen. Rudon BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30073490.

Vind de beste voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Rudon BV

Rudon BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Rudon BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-11-1984 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30073490.

Wat is jouw ervaring met Rudon BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Rudon BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Rudon BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Rudon BV uit Loodgieter IJsselstein

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Rudon BV
KvK-nummer
30073490
Oprichtingsdatum
14-11-1984
Aantal werknemers
10-19 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Lorentzlaan
Huisnummer
12
Postcode
3401MX
Plaatsnaam
IJsselstein
Provincie
Utrecht

Contactgegevens

Telefoonnummer
030-6868200
E-mailadres
rudon@rudon.nl
Website
www.rudon.nl

Rudon BV ervaringen

5.3
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Rudon BV. Wat is jouw ervaring met Rudon BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Royale berekening arbeidsuren

Geplaatst op 3 januari 2022 door Monique Blok
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (5.3)

Afgelopen maand had ik Rudon IJsselstein nodig voor het ontluchten van een convector op zolder, een lekkende convector in de badkamer en het vervangen van deze convector door een elektrische warmtestraler. De eerste twee keren draaide de monteur alleen een koppeling aan en vertrok weer. Pas bij het derde bezoek kwam er een monteur op het idee om de afneembare convectorkast weg te halen en de exacte locatie van de lekkage vast te stellen. Er moest een vierde monteur komen om de convector weg te halen en twee elektriciens waren er nodig om de warmtestraler te bevestigen.
Ik kreeg een rekening van € 916,59! Dit is exclusief warmtestraler; deze had ik zelf aangeschaft.
Het aantal arbeidsuren dat Rudon voor deze klussen rekende is 11,75 uur, inclusief 5 uur reistijd. Daarnaast rekende Rudon € 21 ,- per keer voor transportkosten. Ik woon in de stad Utrecht. Voor bovengenoemde klussen moest er 5 keer een monteur komen.
WAARSCHUWING: Let er bij het ondertekenen van het werkbriefje op of het aantal werkuren al is ingevuld, voordat je je handtekening eronder plaatst. Ik heb daar niet opgelet en werd geconfronteerd met een veel hogere rekening dan je bij deze drie klussen in alle redelijkheid mag verwachten.