Loodgieters » Loodgieter Hoogeveen » Installatiebedrijf Knegtering B.V.

Installatiebedrijf Knegtering B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Installatiebedrijf Knegtering B.V. is een loodgieter uit Hoogeveen in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op A G Bellstraat 20. De onderneming is opgericht op 30-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Installatiebedrijf Knegtering B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89775104.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Installatiebedrijf Knegtering B.V.

Installatiebedrijf Knegtering B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Installatiebedrijf Knegtering B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-03-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89775104.

Wat is jouw ervaring met Installatiebedrijf Knegtering B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Installatiebedrijf Knegtering B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Installatiebedrijf Knegtering B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Installatiebedrijf Knegtering B.V. uit Loodgieter Hoogeveen

Installatiebedrijf Knegtering B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Installatiebedrijf Knegtering B.V.. Wat is jouw ervaring met Installatiebedrijf Knegtering B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review